Nieuws oktober

Op vrijdag 23 en 24 september vond de franchisebeurs Onderneem ‘t! plaats. Er was een groot aanbod aan uiteenlopende franchiseformules uit alle branches aanwezig. Natuurlijk was ook fit20 vertegenwoordigd op de beursvloer. Tijdens de twee beursdagen hebben wij veel geïnteresseerde bezoekers in onze stand mogen verwelkomen. ‘Opvallend was het aantal mensen dat rechtstreeks en gericht naar ons toekwam en nieuwsgierig was naar fit20. Mooi om te bemerken!’, aldus onze recruiter Majella Le Blanc.

Juist nu lijkt fit20 een interessante formule om te bij aan te sluiten. Het belang van gezondheid en fitheid is ongekend groot. Het beperkte aantal vierkante meters dat nodig is voor een studio in combinatie met de koude trainingsruimte zorgen ervoor dat de energiekosten laag zijn en onze formule biedt een dienst aan waardoor je als franchiseondernemer niet te maken hebt met productvoorraad en inkoop. Deze aantrekkelijke factoren maken dat je -ondanks de huidige onzekere tijden- minder risicovol onderneemt.

Nieuwsgierig geworden of ondernemen bij fit20 iets voor jou is? Laat het ons weten, zodat we snel contact met je kunnen opnemen!